House a la Ida.

2009-03-21 @ 12:47:49

Igår blev det 'kalas' hos min vän Ida. Deltagarna av detta kalas var, förstås, Ida och resten var Anton, Alexandra, Pernilla och jag, Sarah.
Vi hade nog så jäkla roligt, när man umgås med dom personerna får man nog många stora och höga skratt.. x)
Vi kom till Ida's kl. 15:20, så började vi göra pizzor. Resultatet blev riktigt bra! Vi satt och pratade på samma gång och efteråt och skrattade så vi inte fick någon luft. Minns faktiskt inte vad som var så kul? :b
Senare fick vi besök av någon militär kille, men int öppna vi dörren - tror jag? x)) Han for och snacka med Ida's pappa som var där ute.
Vi hade också våra seriösa diskussioner också uppe på Ida's rum, det är så mysigt, jag vill också ha ett sånt litet rum - MITT ÄR FÖR STORT! :(
Vissa andra kunde inte hålla sina fingrar borta från den lilla mini vävstolen. - Jag "skriver" om Anton här, och Pernilla blev  lite tagen av det också x)
Och så fick vi en traumatisk upplevelse, ehm jah. ^^' - MEN jag fick inga mardrömmar ;)

Efter vävandet och diskussionerna så trippade vi ner för trapporna till köket och åt lite kinuski glass. Det var mumsigt, efteråt klädde vi på oss och traska iväg ut till hundburarna, Nadja och Jena. Efter en liten stund med dem tog vi oss en liten tur nerför en snöhög som användes som pulkabacke bakom huset. :D
Vi gick in efter en stund igen och satte oss vid köksbordet med levande ljus och bara pratade och skrattade lite, det var mysigt :)
Det hände inte så mycket efter det, vi började fara hemåt, i alla fall jag, mamma kom ca. en åtta tiden.


FISKEN

Jonna och jag skulle sälja vid Fisken mellan kl. 21-24. Jag kom dit 45 minuter tidigare än vad jag skulle ha gjort så mamma och jag tog ett gaturally och körde och kolla var Stina bor, hon som ska pierca mig, och det visade sig inte va nå långt avstånd från stjärnhallen. :)

Men vi åkte tillbaka och så fick man vänta utanför en stund tills Jukka släppte in oss så vi fick ställa till lite. Det var en lugn kväll - men det var bara bra! Jag var jätte trött och det var Jonna också + att hon är sjuk.
Vi fick dessutom åka hem 23:30. Men jag satt ändå uppe till 01:00 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0