Melodifestivalen 2009

2009-02-28 @ 21:33:23


Sista deltävlingen för i år befinner sig i Malmö med artisterna.
  1. Agnes - Love love love
  2. Star Pilots - Higher
  3. Susanne Alfvengren - Du är älskad där du går
  4. Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing me Tenderly
  5. Thorleifs - Sweet kissin' in the Moonlight
  6. Sarah Dawn Finer - Moving on
  7. Next 3 - Esta Noche ♥
  8. Malena Ernman - La Voix
Nu när det är 'Åsikts'-kategorin så säger jag mitt så får ni kommentera era åsikter också.

Mina absoluta favorit för kvällen var NEXT 3, älskar allt inom Spaniens gränser och de var så sööta. En riktig rytmisk Eurovision låt, förtjänar att resa till Ryssland för att vara med i Eurovision.

Även de som var ganska bra, dvs. Anna Sahlene & Maria H.S och Sarah Dawn Finer.


vidare till duellen
  • La Voix - Malena Ernman
  • Higher - Star Pilots
  • Love love love - Agnes
  • Moving on - Sarah Dawn Finer
  • Sweet Kissin' in the Moonlight - Thorleifs
andra chansen
  • Higher - Star Pilots
  • Moving on - Sarah Dawn Finer (internationella juryn)

finalen
  • Love love love - Agnes
  • La Voix - Malena Ernman




Paska puhetta!! #@!*^`¤?
Svenska folket har dålig smak. Hur kunde dom skicka vidare Thorleifs, Star Pilots, Malena Ernman ?! Jag tror att det är gamla tanter som sitter och kollar på Melodifestivalen, inget går min väg detta år(!) Möjligen är Agnes låt och Sarah's låt de som är verkliga Eurovision låtar, men OMG inte dom andra.. voi skoti nää-ää. Hoppas nån håller med mig, annars är det ganska pinsamt, men det känns så skönt att få skriva av sig allt man tycker och tänker, så behöver man inte gå och bära på det hela tiden!

Okej det är bevisat att det är gamla tanter som röstar om Malena Ernman går vidare till Globen med sin paskahuetta sång till opera! #=¤)")%=#




Alesha Dixon - The Boy Does Nothing

2009-02-28 @ 19:32:30


Check this out
 → http://www.youtube.com/watch?v=Ev44tKZzLSc

Enligt mig är det en super låt för de som gillar 'svängiga' låtar och en låt som man kan skruva upp volymen till! (:
Pretty cool video också med koreografin och med barnen i början när musik börjar spelas, det var faktiskt riktigt bra. (Y)
I mitten av videon blir dansarna ganska crazy, passar bra in till låten ^^



Singeln The Boy Does Nothing tog sig direkt till Englandslistans 5 plats och hamnade även på 30 plats på Svenska singel listan samt 17 på Svenska digilistan. - ganska nice.

10/10 Dixons




Bring it on: All or Nothing

2009-02-28 @ 18:23:03
















Har nu sett Bring it on: All or Nothing för möjligen sjätte gången och jag tröttnar aldrig(!) Innehåller allt jag gillar, bra musik, delar av hiphop/streetdance/all annan typ av dans. De flesta har nog möjligen sett den, inte världens nyaste men ändå, I recommend it ! (Y)


16-åriga Britney Allen är cheerleaderkapten i sin skola. Hennes lag heter Pacific Vista. När Britney en dag kommer hem från skolan så berättar hennes föräldrar att dom ska flytta och Britney tvingas byta skola och miljö. I hennes nya skola har dom också ett cheerleadinglag som heter Crenshaw Heights och Britney blir frestad att börja i deras lag trots att hon har lovat sina vänner att aldrig börja med cheerleading och trots att hennes nya kapten ogillar henne. Britney får nya vänner och hennes "gamla" vänner tycker att hon sviker när hon börjar träna. Och det slutar med att båda lagen tävlar i en stor cheerleadertävling och Britneys lag vinner till slut.

Alltså för dig som älskar musik, dans, komedi, romantik bör se denna.
Därför får filmen:

10/10 Warriors

Ingen slalombacke.

2009-02-28 @ 13:23:13
Idag hade vi tänkt oss ta och köra ut till Simpsiö och åka slalom, men pga. det kalla vädret och snön som yrde så for vi inte.
I morgon blir det väl istället, de hade lovat bättre väder på tv, men inte enligt dator nyheterna där visar det mulet med -11  grader.


Dagens händelser har varit allmänt tråkiga. Vaknade halv 11 som varje morgon nu när man har ledigt, satte mig vid datorn och började krångla med blogg designen, tillslut blev det det här temat. Får fixa och trixa lite med det senare, om jag orkar..
Håller på ladda ner en version av Photoshop CS4, har Photoshop Elements 7.0, men efterson de flesta har CS4 så ska jag ta mig en titt och se vad det är för skillnad.

uppdaterat - dagens låt: Aleisha Dixon - The boy does nothing
dagens outfit: mjukis allt.
dagens saknad: Stockholm!

uppdaterat

Nu har jag varit på en 20 minuters promenad med min hund Ronja som är en beige labrador retriver.

Men nu sitter jag och kollar på videoklipp på madeinsweden.se. Sjukt roliga klipp x) Nicke: "Lalla", när han skulle ha sagt "Laila". Jag vet, hur kul som helst, nää men det är första gången jag kollar på deras hemsida nu. Faktiskt riktigt nice (:
Och det stämmer faktiskt det som sägs om Nicke och Laila. pussipussi ;D

Ny upptäckt!!

2009-02-27 @ 23:17:49
Okej det blev faktiskt en bättre dag det här.
Check this out - http://www.windowslive.se/aworldwithoutdistance/index.html

Helt nytt msn, eller jag menar nytt tema och ny version. Så jäkla grymt utséende och konversations rutor, äntligen slipper man undan det gamla och får något nytt som omväxling. Möjligen så har det funnits en stund, men nu har jag hittat det eftersom jag sällan är inne på msn.se hemsida så har jag inte så stor koll när nått nytt händer med msn. :)

Tack för mig! :) // sarah

Välkommen till min nya blogg!

2009-02-27 @ 22:11:04
Helt ny blogg. Antagligen kommer jag inte få några läsare eller intressanta händelser som pågår i mitt liv. Men jag ska försöka åstadkomma några händelser.

Dagens händelser har varit små, det som varit höjdpunkten är att jag fick besöka frisören så hon fick fixa till utväxten med nya slingor, även blev det kort kort den här gången. Resultatet blev riktigt bra, ifall ni vill se så får ni ta en titt på min bdb på 27 feb, dvs. idag.

Träffade på Madde, Alexandra och Pia innan jag satte mig i frisör stolen. Pia är en komplett främling för mig så jag kan inte berätta så mycket om henne, men vad mot Madde och Alexandra känner jag bra eftersom de är skolkompisar, Alexandra är klassens sångerska och värsta pratkvarnen.
Så enligt Alexandra skulle jag inte ha kunnat klippa n¨kortare då skulle jag ha blivit flint, och där överreagerade hon lite föör mycket. Inte första gången :)

Tack för mig, ha det bra! // sarah

RSS 2.0