Fast & Furious 4

2009-03-30 @ 19:53:46


Skådespelarna från "The Fast and the Furious", Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez och Jordana Brewster, återkommer i "Fast and Furious", den fjärde filmen i serien. I denna film samarbetar O´Conner (Walker) och Toretto (Diesel) med FBI genom att infiltrera en stor heroinlangare.
Regissör: Justin Lin
Skådespelare: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriquez, Jordana Brewster, John Ortiz, Laz Alonso, Gal Gadot, Shea Whigham, Tego Calderón


Officiell trailer:
http://video.google.com/videoplay?docid=5290484285585053611
Andra: http://www.youtube.com/watch?v=i4cBsq7KuQQ
Favorit: http://www.youtube.com/watch?v=i4cBsq7KuQQ

De som varit med i "The Fast and the Furious" är Paul Walker, Vin Diesel, Eva Mendes, Michelle Rodriguez, från de andra tre filmerna, men de har inte varit med i en och samma film. Alla är med nu i fyran, UTOM Eva Mendes, och det är lite dåligt, istället har en ny kommit in, Jordana Brewster men det är så jääävla (ursäkta mitt språk) bra att alla mina favoriter är med, men Michelle är en favorit bland favoriterna, gillar hennes stil och tror att den här filmen kommer bli jäkligt bra!

premiären är 10.4 och det tänker jag inte missa. Det som är lite sämre är att det är på påsk helgen och då är jag på 'Påskläger', men jag är inte hela helgen så då far jag på söndag, hoppas någon vill komma med! Men nog far jag själv om jag måste!! :D

Jag kommer absolut inte att kunna sova i natt. ^^ Jag är så uppspelt på vem som riktigt är med i filmen :)





OMG...

2009-03-30 @ 18:54:41

Jag har fått informationen från; http://stockholmsflickans.blogg.se.

Otroligt heta Johnny Depp har erbjudits 493 miljoner kroner (!) om han sätter på sig pirathatten ännu en gång och spelar in den fjärde Pirates of the Caribbean filmen!

Zac Efron sägs också vara med i samma film men han kommer "endast" få 74 miljoner kronor.


Portugal vs. Sverige

2009-03-28 @ 22:26:44

Matchen sänds på TV6 och även på nätet. Tyvärr har mina ögon tagit någon drog eftersom dom e så trötta. Och det laggar så jäkla mycket på nätet, eftersom jag bor i Finland så har jag heller inte kanalen TV6(= med det menar jag, att vi inte har kanalen på digi-box kortet). :( Men jag får väl läsa om hur det gick, såklart satsar jag på Portugal! (Y)

Jag skriver väl mer om mina åsikter när matchen är spelad och när jag sett resultatet, dvs. imorgon :)


Jahapp, nu har jag kollat resultatet och det blev visst oavgjort :O Men hellre det än att Sverige vann ;) Skulle så gärna ha sett matchen!!
Och det där om att jag inte har TV6, det går inte att beställa efter heller, kollade nyss på nätet, hur kanal-paketet är uppbyggda och det fanns inget med TV6 i!


Let's Dance - Laila vs. Magnus

2009-03-27 @ 22:41:30

Juryns favorit:
  1. Laila & Tobias - 116p
  2. Magnus & Annika - 113p
Båda var nog bra, men Laila's tango slår allting, Kizz! ;D <3

Vinnaren ääär:
det har kommit in över 1 miljon röster.
magnus och annika :(

blääää jag var så jäkla säker på att Laila och Tobias skulle ha vunnit, de har haft flest poäng och hängt löst en gång. Vad händer, undrar jag också!? O.o
Men Laila får ta ut sin 'ilska' på Idol-sökarna ;) - Okej, det är bara ett program, men ibland förstår jag mig inte på folket i Sverige. :S

Shit vad Annika gråter ^^' OMG..

Jag vet i alla fall att Laila Bagge var bättre, och snyggaste klänningen evaaa! ;D







Junior - laugh out loud !

2009-03-27 @ 21:53:00

Idag for jag till Jepo till Ida's för jag skulle med henne och andra människor till Tropiclandia i Vasa. Det heter Junior, hör till ungdomsförsamlingen(?). Det var ganska laamt när vi for dit, men sen blev det roligare vid Prisma och McDonalds och ännu roligare på vägen hem! :D
Energy Drink missbrukare var hela baksätet!

Vi hade diskussioner om kärleks problem, smakan fester, Let's Dance, hela bussen höll på Laila och det var bara Ida, typ, som höll på Magnus.. xD och så höll vi på att reta Ida halva vägen med att fejka spy(ning)(?). x))

Jag fick nog lära känna nytt folk från Jepo idag/ikväll. Så det var verkligen bra att jag for med idag, dessutom hade jag inget annat för mig så :)



Piercing vs. Grishjärta

2009-03-26 @ 15:37:46

Idag dissekera vi grishjärtan på biologi med Eivor :)
Mmm-m-m. Jätte fiint, pappa hade sagt förra veckan att efter att vi hade dissekerat hjärtat skulle vi gå till husa köket och steka/tillreda det x)) Ingen gick i alla fall ut, om man inte vill se på eller göra det fick man gå ut - men det visade sig att ingen gick ut.

Även har jag varit lite nervös under dagen. För klockan tre idag stack det till :) Jag fick en piercing i ögonbrynet, resultate blev riktigt bra och snyggt. Får se nu om det håller i sig. Svider lite ännu, men det kan man ju nog tänka sig.
Annars har inget speciellt hänt idag. Vi hade någon slags "Ekonomi tävling" i skolan, så jag deltog i sista minuten.


Klubb Petrus ja lenkkiv - "Que si, papi, e?"

2009-03-24 @ 18:03:44


Nu har jag varit på Klubb Petrus, det var helt okej :) Vi var fyra, som var mindre och jag, som var äldre, även ledaren Inga-Lill.
Vi grillade korv och lekte lite utomhus i ungefär 30 minuter, sen gick vi in och drack lite saft och lekte lite inomhus och till slut hade vi andakt, och då bar det av hemåt - jag gick förstås och joggade :) Det var riktigt skönt, och naprapaten rekommenderade att jag kunde ta en promenad idag.
Lite rufsig i håret efter promenaden/länken.

Nu återstår mina sista gärningar ;)
  • Fisken 20.3
  • Klubb Petrus 24.3
  • Drama & Spex 2.4
  • Påskläger 9-11.4
  • Avslutning 26.4
26.4 är man färdig hjälpledare :) Skönt.



uppdaterat

Gjorde ett Andra Avenyn test på Facebook.
"Vem är du i andra avenyn?"
Resultat: Kitty
Hon är stark och en tuff jäkel


Citerar lite från AA när de var vid 24:an, Tony och Kitty:
Tony: "Jag hjälper till med musiken"
Kitty: "Dansen då?"
Tony: "Jag kan inte dansa"
Kitty: "Que si, papi, ee" - jag uppfattade det så, men tror inte det :)
Kitty:"Du behöver bara röra lite så."
Kim: "Vad gör ni?"
Kitty; "Tony ska dansa salsa ikväll" - latino brytning


Nicenice (Y) Det händer jäkligt mycket i AA ikväll :) Jag kollade avsnittet på datorn för att det kommer House samma tid, och även Lost ikväll! :D

Men nu lägger jag av, börjar bli överstressad på mamma.

Naprapat vs. Klubb Petrus

2009-03-24 @ 15:15:02
Idag hände det ganska mycket, det har ordnats upp något slags "planetarium" i gympa salen, som vi var inuti och kolla på stjärnorna - det var faktiskt jätte intressant.Efter skolan så var jag till naprapate, shit vad det var skönt och jäklar vad det knakade i nacken och ryggen. Kl. 17 blir det Klubb Petrus med små ungarna :) Jag ska ordna en lek till dess. Igår sökte jag på google efter några och så hittade jag såna gamla man minns från när man var mindre, t.ex. Blindbock och Björnen sover. Även en annan lek som det inte behövs så många deltagare till och det finns bara 5st där, dvs. Blåsa bomull! :D Lät ganska kul, i alla fall för små barn:
Denna leken passar till en mindre grupp barn. Man lägger en bomullstuss mitt på ett runt bord som barnen sätter sig runt. Sedan gäller det att blåsa på bomullstussen så mycket man orkar. Den som får den på sig är ute ur leken. Den som är sist kvar utan att ha fått bomullstussen på sig har vunnit.


A leather jacket came to me.

2009-03-23 @ 19:17:04


Idag var syster Mia hit. Mamma och hon hade farit till Jeppis så länge jag var i skolan och så hitta dom en skinnjacka åt mig från Code. Den var riktigt snygg.
- Ichi Paja Jacket, 44€. Om man ska va riktigt precis med namnet och priset.
Den passar faktiskt bra på mig, om jag får säga det själv. Ni får ju tycka som ni tycker - hihi :)



Sturm und Drang albums

2009-03-22 @ 14:57:02


Idag har jag suttit och laddat ner Sturm und Drang's två album - Learning to Rock och Rock 'n' Roll Children. Men det verkar som att Learning to Rock inte funkar, bara några låtar har fastnat på den, ska se om jag får fixat det. Annars går det dåligt för CD:n eller mig själv.
Något annat som jag har gjort är att ha kollat fler episoder av Lost, säsong ett. Jag har nog inte gjort så mycket annat, skulle behöva göra matte läxan och läsa på modersmål provet som vi har på tisdag, hinner nog inte plugga så mycket på det i morgon när min syster kommer hit .



Sturm und Drang vs. Sister Twister

2009-03-21 @ 23:10:13

Nu har jag kommit hem från Sturm und Drang konserten vid stjärnhallen, med Sister Twister som förband. Jag trodde verkligen inte dom var så bra, har inte hört så många av deras låtar - men JÄKLAR dom var skotinenskarvajuttutslollipop braa! :D <3
För er som bor i Sverige är det ett finlandssvenskt heavy metal-band från Vasa, de är i 17 års åldern, väldigt populärare dessa dagar, aktiva sen 2004  och har blivit allt mer kändare.
  • André Linman - sång och gitarr
  • Jesper "Jeppe" Welroos - keyboard
  • Carl Peter "Calle" Fahllund - trummor
  • Alexander "Alex" Ivars - gitarr
  • Henrik "Henkka" Kurkiala - bas, violin

Mamma körde mig till Nykarleby, Nyykabi, vid en 7 tiden, kön hade inte hunnit växa sig längre när jag kom dit, eftersom de började spela kl. 20:00, eller rättare sagt började Sister Twister spela då.
Men jag träffade på och var med Madde och Ida, senare kom någon Fille dit också. Vi träffade också på Ida's kusiner och 10 åriga Niklas - han är cool! :D

Jag var nog duktig på att fotografera dem - Sturm und Drang, "Sturmis".
Det blev sammanlagt kring 412 bilder med Sister Twister med räknat. Men efter att jag hade raderat några så blev det bara 195st - De flesta bilder är på Alex en av gitaristerna, he's the man, snyggaste frisyren, har typ lite liknande :) Fick även några bilder på trummisen Calle - mesta dels av hans bakdel, p.g.a. att ett fan tog hans cowboy-hatt och ville inte släppa taget så en vakt fick rycka in. x)
Jag stod riktigt nära den delen av scenen som 'stack ut' - vad kallas det? ääh men catwalken x)

flera bilder hittar du på:
http://sarahek.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1237590001&id=345560131



Kändis på ÖT - Veckans outfit.

2009-03-21 @ 13:49:09

När jag läste Österbottens tidning idag och när jag kom till sid 9 så såg jag att min 'halvkusin' var på tidningen under rubriken "Veckans outfit"!
Jag tyckte det blev ett riktigt bra inslag och jag håller nog absolut med om att det är "Veckans Outfit". (Y) :)

Men ikväll är det även Sturm und Drang vid stjärnhallen kl. 20-24, tror nog man ser ganska mycket känt folk där! :) Jag får nog säkert bra foton - hoppas jag.

House a la Ida.

2009-03-21 @ 12:47:49

Igår blev det 'kalas' hos min vän Ida. Deltagarna av detta kalas var, förstås, Ida och resten var Anton, Alexandra, Pernilla och jag, Sarah.
Vi hade nog så jäkla roligt, när man umgås med dom personerna får man nog många stora och höga skratt.. x)
Vi kom till Ida's kl. 15:20, så började vi göra pizzor. Resultatet blev riktigt bra! Vi satt och pratade på samma gång och efteråt och skrattade så vi inte fick någon luft. Minns faktiskt inte vad som var så kul? :b
Senare fick vi besök av någon militär kille, men int öppna vi dörren - tror jag? x)) Han for och snacka med Ida's pappa som var där ute.
Vi hade också våra seriösa diskussioner också uppe på Ida's rum, det är så mysigt, jag vill också ha ett sånt litet rum - MITT ÄR FÖR STORT! :(
Vissa andra kunde inte hålla sina fingrar borta från den lilla mini vävstolen. - Jag "skriver" om Anton här, och Pernilla blev  lite tagen av det också x)
Och så fick vi en traumatisk upplevelse, ehm jah. ^^' - MEN jag fick inga mardrömmar ;)

Efter vävandet och diskussionerna så trippade vi ner för trapporna till köket och åt lite kinuski glass. Det var mumsigt, efteråt klädde vi på oss och traska iväg ut till hundburarna, Nadja och Jena. Efter en liten stund med dem tog vi oss en liten tur nerför en snöhög som användes som pulkabacke bakom huset. :D
Vi gick in efter en stund igen och satte oss vid köksbordet med levande ljus och bara pratade och skrattade lite, det var mysigt :)
Det hände inte så mycket efter det, vi började fara hemåt, i alla fall jag, mamma kom ca. en åtta tiden.


FISKEN

Jonna och jag skulle sälja vid Fisken mellan kl. 21-24. Jag kom dit 45 minuter tidigare än vad jag skulle ha gjort så mamma och jag tog ett gaturally och körde och kolla var Stina bor, hon som ska pierca mig, och det visade sig inte va nå långt avstånd från stjärnhallen. :)

Men vi åkte tillbaka och så fick man vänta utanför en stund tills Jukka släppte in oss så vi fick ställa till lite. Det var en lugn kväll - men det var bara bra! Jag var jätte trött och det var Jonna också + att hon är sjuk.
Vi fick dessutom åka hem 23:30. Men jag satt ändå uppe till 01:00 :)

Let's Dance - Bye Morgan! :)

2009-03-20 @ 23:54:19

Laila Bagge
Magnus Samuelsson
Morgan Alling

Hehe fick lite hjärtklappning när resultatet var framme vid David och Jessica. Jag var helt säker på att Laila skulle vara bland dom två som skulle 'hänga löst', det var ju så förra gången. Men så blir hon först säkrad! :D
Det blir nog en hård final det här - hihi, men jag hoppas Laila Bagge vinner! :)
Jag kan inte kommentera något om kvällens danser eftersom min plats vad vid 'Fisken'.



Projekt 9 vs. Full schedule.

2009-03-19 @ 18:59:32

Vi tar "Projekt 9" först nudå.
Vi fick mer information om 'Projekt 9'. Det är ett projekt som alla 9:or ska arbeta med sista veckan i maj. Måndag 25.5 - ½Torsdagen 28.5, på torsdag kl. 12:00 ska vi förbereda oss för redovisningen på fredag 29.5. Först hade jag tänkt mig att mamma, pappa och jag skulle städa upp i källaren och att jags kulle göra en ministudio inom foto, men det går inte nu enligt mamma så då kom jag ihåg att det stod att man fick göra nått man är intresserad av så då ska jag göra ett medelstort plank/träskiva med foton som jag har fotograferat och redigerat, typ ett collage. Tror det skulle bli rätt så coolt/nice! :D
Som denna bild ->

Nu tar vi mitt fulla schema den kommande veckan, dvs. v.13 och denna fredag/lördag.
Fredag:
  • Fysik prov
  • Ida's "kalas"
  • Sälja vid Fisken
Lördag:
  • Kanske häst-hopptävling
  • Sturm und Drang
Måndag:
  • Min syster kommer antagligen hit och fotograferar.
Tisdag:
  • Modersmål prov
  • Naprapat
  • Vara närvarande vid Klubbpetrus
Torsdag:
  • Piercing
Finska prov: 2.4
Biologi prov: 9.4



Även min jämna statistik på besökare. Stort tack till dom som läser min blogg - dagligen, möjligtvis :)


The sun rises wherever you show up.

2009-03-19 @ 16:31:03

Jag gjorde nyss ett test på 'ansiktsboken'. :b
"Which language are you?"

SPANISH
The language that matches you is spanish! You are outgoing! Always fun to be around and the sun rises wherever you show up! You stand for love of life, buoyancy and joy! Buena Suerte!

Jag tycker det stämmer in riktigt bra på mig..
Men i alla fall, idag har jag varit på hjälpledarskolning 'Att vara ledare på läger' - var temat för 1½h framåt. OCH det där lät konstigt. Dessutom fick man höra Marias trevliga stunder på konfirmations lägret - haha! :)

Idag fick jag mitt efter längtande meddelande från Tattoo-Fashion-Studio - att min tid för en piercing blivit ändrad till 26.3 kl. 15:00. Men usch att det ännu är en vecka till dess. Vill ha den nu, jag skulle ha fått en tid kl. 10:15 idag men då var det ju skola :/ Det är inte direkt en hemlighet nå mer, eller överraskning rättare sagt. Blev nog tvungen att berätta det, lite skit men.. ^^
Vi fick även ut matte provet idag. Jag är nog rätt så nöjd, vitsordet 7 - efter omständigheterna med att jag fick hjärnsläpp just när vi hade det, jag kunde absolut ingenting, fem minuter före kunde jag allt, men då när jag satt där med provet framför mig, jag kunde absolut ingenting! :S


Trött.

2009-03-18 @ 20:42:20
Nu har jag varit uppe på mitt rum sen kl. 20:00, första halvtimmen lyssnade jag på musik och låg i sängen och spelade det tråkiga spelet Pinball. Efter det sov jag en timme och är nu uppe, ska snart börja avsluta orkar inte va inne på datorn nå mer nu ikväll.
Dessutom kom jag fram när jag ringde till personen ikväll och det var i alla fall något positvit, behöver inte ringa nå mer nu - tror jag.


Unbelievable.

2009-03-18 @ 17:07:30
Alltså jäklar, jag har ringt, antagligen, över tio gånger till samma person. Nämner inte vem, och ingen svarar - utom telefonsvararen. Snart besöker jag den här personen och klagar! x)
Men nåja, jag måste väl ha något tålamod, men jag blir snart nervös av det här. Hoppas inte personen som 'kom på' vem jag ringer åt, säger till de andra, för det ska va en 'liten överraskning'.

Idag hade vi även ett hälsokunskaps förhör om olika betydelser av ord, 11/13 poäng :b Jag blandade på 'transvestit' och 'transsexuell'. Det är ju nästan samma ord och betydelse. Men i alla fall, det blev inget gym idag, har jätte sjukt i axel partiet från igår. Det blev som 1½ timme på gymmet då.

Jag har läst lite på fysik provet som vi har på fredag, inte så många sidor, 19st + häftet. Och gjort matte läxan, men inte översatt finska läxan ännu. Fattar ändå inget som står där, inte heller mamma eller pappa. Har även kollat på Lost avsnittet som kom igår kväll, det var jäkligt nice - enligt mamma, förvirrande! Hehe :)



Lollipop sitter och hör på pleppo.fi.

Alltså det finns nog int nå bättre än pleppos radio och tv :D

One evening - Andra Avenyn, House, Lost.

2009-03-17 @ 18:53:22

Jäklar vilken bra kväll!
Jag har nyss sett kvällens avsnitt av Andra Avenyn. Så jag får se House, de två programmen sänds samtidigt så jaa.. Och ännu bättre blir det av att Lost börjar igen -Jag har väntat!! :D
Antagligen det bästa programmet som finns :) Det som är lite mindre trevligt är att det sänds kl.23.40 :/ Så vi måste väl spela in det på boxen. Om jag inte stannar uppe.. ;b - hehee.

Jag håller på att komma igenom säsong ett av Lost, har nog sett det på tv och även DVD ett varv, men kan man få nog? - svar nej! Och shit vad jag älskar den här scenen med Charlie and the Diary ;)
  • http://www.youtube.com/watch?v=NXl3aHWwsm0
  • http://www.youtube.com/watch?v=Qyg8foU0j-A&NR=1 - möjligtvis lite bättre kvalité.
Såå oskyldig han är ;D Faktiskt är han riktigt söt. ^^

Dessutom glömde jag nämna att pappa har uppdaterat sig med en laptop, han har förut haft en stationär, men den har börjat arbeta så långsamt så han behövde en ny :) Och den är jäkligt snygg. Men tror inte han har hunnit installera något på den ännu. Han har ganska mycket att lägga till den nya.

Minolta AF 75-300mm f/4.5-5.6 objektiv

2009-03-16 @ 20:29:42
Alltså jäklar vad jag har blivit förälskad i det här objektivet. Jag har läst lite recensioner om det och olika priser, etc. Och på Sony.fi hittade jag det för 319€. Om det möjligtvis skulle finnas på Expert Höglunds. Det låter faktiskt helt okej för det så pass bra objektiv, har sett resulterade bilder, antagligen photoshoppade, men hur nära kan man komma en fågel med ett vanligt enkelt objektiv. - no where.
  • http://www.sony.fi/product/ddl-zoom-lenses/sal-75300
  • http://www.prisjakt.nu/produkt.php?rec=31930
  • http://www.konsumentguiden.se/kamera/lins/objektiv/Sony_75-300mm_f/4.5-5.6_Zoom-p-45BD999C-A740-AC53-DC34-49B9326E6CFE.html
Good:
  • 4x telephoto zoom, complements kit lens.
  • Budget price especially in twin lens kit.
  • Anti-shake thanks to A100 body.
  • Lens hood included.
Bad:
  • Soft in extreme corners when zoomed-out.
  • Slow and noisy focusing.
  • End section rotates while focusing.
  • Anti-shake less effective at 300mm in our tests.
Men varifrån ska man få 319€, på en mindre - längre tid? Tror jag skippar sommararbetet, ska arbeta här hemma med att hjälpa mamma och pappa att måla veranda taket. Måste fråga om lönen ;) Behöver verkligen pengarna, och så ska jag se om det blir nå städning vid min faster.


Slutarbete..

2009-03-16 @ 15:10:10

Yes äntligen har jag klart mitt mosaik-slutarbete i bildkonst. Blev inte så värst nöjd, bara den delen som é grönt. Först efteråt när jag hade börjat planera hörde jag att vissa andra skulle göra något med foto, usch vad jag blev irriterad på mig själv, när jag int gjorde det!

Nu ska vi greja med nå stål,-/järntråd och göra olika saker några gånger framåt. Inte så värst roligt det heller.
Jag vill göra något med foto!!
Idag fick jag gjort en halv fågel, eller ja, fågel och fågel. Det är i alla fall meningen att det ska likna en, men då är frågan OM den gör det.

Och nu chattar jag med min kära syster och hon säger att hon är ledig på måndag att hon möjligtvis kommer hit och så ska vi ut och fotografera! :D Blir nog säkert kul, har alltid kul med henne! ^^

Sarah: "Äggsakt"
Maria: "Äggligt"
hihi.

Dessutom satt jag nyss och läste i "FRIDA" - yeeah! (Y) Stod mycket om Zac och Vanessa och deras kommande bröllop nästa år , och så läste jag om Janet Leon. Intressant? - yes :)


Boring, or what?!

2009-03-15 @ 21:11:19

För tillfället har jag så tråkigt att om man skulle kunna använda termometern som en "Tråkighets mätare" - Då skulle den stiga upp till 273 grader.
Nu sitter jag vid köksbordet som har laptopen placerad på sig och det finns även ett Pommac glas bredvid mig och bäst av allt, MUSIKEN!
Ursäkta för bilden, det är en webcam bild, kvalité: dooown at the bottom!

Och så har man allmänt intressanta diskussioner på msn, trevligt trevligt. Men varför skriver jag det här inlägget när det inte finns nått att skriva om - bara att jag har tråkigt.?

Sami é osocial :)




Photo session

2009-03-15 @ 15:58:27
Idag var min syster och hennes man hit. Vi fotade lite och fick många riktigt bra bilder
- Här kommer ni få några smakprov på en del, men resten får ni se här:
http://sarahek.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1237071601&id=343265770


Modell: Maria H.
Fotograf: Sarah E.







Modell: Timo H.
Fotograf: Maria H.


<<
Modell:
Sarah E.
Fotograf: Maria H.
>>
Modell: Sarah & Gustaf
Fotograf: Maria H.

Live (2007)

2009-03-15 @ 01:32:14
Television executive Katy (Eva Mendes) develops what she hopes will become the most watched television show of all time, the ultimate reality show called Live! where six contestants play Russian roulette with a revolver with six chambers loaded with one live cartridge and five dummy cartridges. During the show, after the cylinder is randomly turned, the six will fire the gun one by one pointed at their head, without intermediate extra turning of the cylinder, until one is killed. Thus this will happen anyway. At first the idea is to go give the contestants $ 1,000,000 each, but, while there are more applicants at the auditions than expected, they are suicidal people. This is not desired, the contestants should want to live; therefore the prize is raised to $ 5,000,000 each for the surviving contestants, while the family of the killed contestant does not get any prize. Also contestants who do not have to pull the trigger because one is killed before it has been their turn get the prize.


Alltså shit vilken film!
Otroligt häpnadsväckande och spännande, men det är ganska sorgligt i slutet :/
Men jag är inte så dum så att jag berättar vad som händer, ni får nog allt köpa, hyra eller ladda ner filmen för att få veta mera.
Jag rekommenderar den absolut! Den är jättejätte bra, alltså jag kan hålla på hela natten men i alla fall. Innehåller lite romantik, komedi, spänning!
Eva Mendes är en favorit skådespelare, utav många jag har. Hon är en otroligt bra skådespelerska, eftersom hon medverkat i bara bra filmer. :) Men också för att hon har kubansk börd, och alla vet ju att i Kuba så pratar dom spanska - ME LOOVE! ♥ hehe.
- Ghost Rider, Cleaner, 2 Fast 2 Furious, Hitch.
Dessa filmer har jag sett, men Ghost Rider tror jag inte var en av favoriterna. Även har jag osett "The Women" som är ganska ny, 2008 film.

Melodifestivalen 2009 - Finalen

2009-03-14 @ 22:41:51


  1. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory, 144p
  2. Caroline af Ugglas - Snälla snälla, 171p
  3. Agnes - Love love love, 40p
  4. H.E.A.T - 1000 miles, 82p
  5. Emilia - You're my World, 28p
  6. Alcazar - Stay the Night, 139p
  7. Sarah Dawn Finer - Moving up, 87p
  8. E.M.D - Baby, Goodbye, 145p
  9. Sofia - Alla, 12p
  10. Molly Sandén - Så vill stjärnorna, 2p
  11. Malena Ernman - La Voix, 182p
  • Malena 182p
  • Caroline 171p
  • E.M.D 145p
  • Alcazar 139p
  • Sarah 87p
  • H.E.A.T 82p
  • Agnes 40p
  • Emilia 28p
  • Sofia 12p
  • Molly 2p


"Hope & Glory, är en rätt så bra låt och Måns e ju verkligen söt... - Ehm jaah.. Men i alla fall, det finns ju bättre låtar i finalen. Det är en alldaglig låt som går att höra annars."





"Snälla snälla, joh som det stod på ÖT eller VB, snälla snälla sluta(!) Ett stort rop på hjälpt tycker jag, det tyckte mina föräldrar också, men nu dras de med i hennes fanclub."
"Love love love, också bra låt. Men den når inte till Moskva enligt mig. Lite enformig ibland kan jag tycka."
"1000 miles, en halv Lordi låt - Vem är det som tar från vem? ;) Ne men, tror inte denna låt håller. Inte en bland mina favoriter, absolut inte!"
"You're my World, brabra låt. Skulle nog kunna passa också bland dem bättre."







"Stay the Night, en riktigt Eurovision låt. Skulle passa riktigt bra som Sveriges bidrag i Moskva! Party party !!"












"Moving up, skulle också passa väldigt bra, jättefin låt och förtjänar nog en plats bland de bästa. Och det är kul att åka hiss! ;D"


"Baby Goodbye, inget för mig i alla fall. Så jag har ingen speciell kommentar."






"Alla, många klagomål på denna låt, pga. att den var på grekiska. Men kom igen, det var en jättebra och tänk om hon skulle komma upp bland de bästa när de poängteras i Moskva."





"Så vill stjärnorna, visst det skulle va nice med en 17(?) åring i Eurovison. En helt okej låt."
"La Voix, int fattar jag hur denna låt kunde komma till finalen. Vad är det för bra och speciellt med den?"

Petra Mede måste ju få några ord också. Som sagt, hon är komiker och det märks. Häälit vad hon gjorde med Måns foto som han signerade!


MALENA ERNMAN - LA VOIZ
182 POÄNG

Jag är bara glad att Caroline af Ugglas inte far till Moskva i maj ! Men det är nog en besvikelse att inte Alcazar, Måns eller Sarah kom till Eurovision :/ Det blir alltid tvärtom vad man själv tycker.


Kille haffad.

2009-03-14 @ 15:31:11
Nu har mamma och jag varit till Jeppis, tyvärr så fanns inte Janet's skiva där, det var väldigt dåligt, och jag kan inte beställa från CDON eftersom pappas e-post adress inte verkar vara registrerad - undrar hur det kan komma sig?!
Jag måste väl be min kära syster eller bror att beställa efter den då, för jag tänker inte börja sitta och höra låtarna på youtube, där drar jag ett streck!



Men vi var också till Code och där hittade jag äntligen en vit Veniz USA scarf - dvs. snusnäsduk ;) Hur kunde jag ha missat att kolla efter en där, omg - laugh out loud.!
När vi skulle fara hem från Prisma så såg jag två killar som just skulle gå ut, men då kom en vakt ut från, antagligen övervaknings rummet(?) och snackade med den yngre killen, typ 13-14 och den äldre kring 17. Vakten tog in den yngre på rummet och så väntade den äldre utanför och ringde till någon.
Uuuh spännande.

Dessutom hittade jag halva presenten till min kompis. Det är svårt att hitta nått i den här åldern, som man skulle kunna tänka sig den andra tycker om. :S
Men men ska jag berätta vad det är.. jooh det är.. - Okej trodde ni verkligen jag skulle säga.. Jag må va blond, men så dum é jag inte.. ;D






Let's Dance - Bugg, Salsa, Cha-cha

2009-03-13 @ 23:35:45
  • Laila
  • Magnus
  • Elisabeth
  • Morgan

Oj nääh, fick nästan en hjärtinfart, neeh men ska int skämta om det. Det var pga. att Laila var nära att åka ut, det stod mellan Laila/Tobias och Bettan/Tobbe. Nog för att man visste att Bettan hade mindre chans att stanna kvar, såå tur var det! :)
Enligt mig shaeka(?) nog Laila loss på salsan, jätte bra låt dessutom att dansa till !! Hon skulle ju ha behövt få mer poäng, men dom är ju så sura av sig så! x)

Sorry för bildkvalitén tog den från tv4:s hemsida och bilden var från ett klipp så det blev ingen större bild.


Favorit Laila-danser
Rock'n'Roll-tema: Tango - http://www.youtube.com/watch?v=c9sSpzeBpc8
Jive: http://www.youtube.com/watch?v=0c3gDj5M-So
Samba: http://www.youtube.com/watch?v=0b-uFeVGuic&feature=related
Salsa: --, finns bara på; http://www.tv4.se/noje/lets_dance


HEAVEN'S ON FIRE !

Skulle nog kunna ta emot den där klänningen själv också ;)
Jag kollade nyss Lailas favorit rock låtar.
1 Kizz - Heaven's on Fire
2 Aerosmith - Dude looks like a Lady
3 Guns 'n' Roses - Paradise City

Ganska mycket i min smak också (Y)












Janet Leon

2009-03-13 @ 19:13:53

JANET LEON'S ALBUM

1 Heartache On The Dance Floor
http://www.youtube.com/watch?v=24wSjmcpx7M&feature=PlayList&p=6AB3631DC0A71783&index=105
2 Shimmy Shimmy (Feat.Tha Vill)
http://www.youtube.com/watch?v=byl-32ScsDg&feature=PlayList&p=6AB3631DC0A71783&index=107
3 Let Go
http://www.youtube.com/watch?v=PMxpMLct0gQ&feature=PlayList&p=6AB3631DC0A71783&index=108
4 The Cover Up
http://www.youtube.com/watch?v=4r0uDdv8i10&feature=PlayList&p=6AB3631DC0A71783&index=109
5 Breakaway
http://www.youtube.com/watch?v=gR8MbRhquzQ&feature=related
6 Anymore
http://www.youtube.com/watch?v=MnFy8jvFYk4&feature=PlayList&p=6AB3631DC0A71783&index=111
7 Keep It On The Low
http://www.youtube.com/watch?v=dgf99Rtgd-0
8 Missing You
http://www.youtube.com/watch?v=yp_j2L-Y3eA&feature=related


Youtube videon - Let go, är den riktigt musikvideon.

Har nu hört på alla Janet's låtar och alla är otroligt bra. Tyvärr hittar jag dem inte på nätet, förutom på youtube, så det blir väl att köpa skivan. Mamma och jag ska till Jeppis imorgon både för min egen skull och för min kompis. Hon fyller på söndag, men ska fira henne nästa fredag.
Den stora frågan är; vad ska man köpa? O.O







Alternativ - Simpsiö

2009-03-13 @ 15:31:21
Idag hade vi friluftsdag i skolan, så mitt alternativ blev Simpsiö/Lappo. Några kompisar blev fotade ganska så mycket (A) Det tog lång tid att komma dit, men hem gick det snabbt! Men vi hade många roliga stunder och jah, kommer inte på nått mer att skriva om nu, men det poppar väl upp nått i skallen under kvällen.
Men det blev en riktigt trevlig och rolig dag (:
Jag, Pernilla och Anton åkte det vanligaste; Slalom.
Alexandra däremot åkte på det lite coolare sättet; Snowboard

- Hmm.. Snowboard.. Nästa vinter ska jag prova på det, har verkligen velat, men ska inte detta år, lite för sent att tänka på det nu, men nästa vinter blir det att hyra en och försöka lära mig! Ska rycka med mig Johanna på samma gång. hihi.
fler bilder finns här; http://sarahek.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1236898801&id=342564413


alexandra


pernilla

anton



sarah


uppdaterat

Usch jag var nyss med i en 'horror-film' !!
Precis innan jag skulle gå i duschen så såg jag att jag hade jätte mycket små blåsor och en större på båda smalbenen, från långkalsongerna som varit rynkade ner i. Och nu fokuserar jag hela tiden på den större, eller int vet jag om jag tycker att den é äcklig, men väldigt irriterande att ha där och det svider. :/ Poor meee...


Helgens 'Frågestund'.

2009-03-12 @ 21:35:07

Okej vi prövar ha en liten frågestund nudå, knappast många som frågar eller nått. Men i alla fall. Fråga på "Hela helgen".
Seriösa frågor, tack.


Hihi laugh out loud. Bara 15, men jag klagar inte, det är mer än förväntat!



Math test vs. Shaun the Sheep

2009-03-12 @ 17:31:31

Idag vaknade jag med lite sjuk mage, men jag klarade mig till skolan på en burana.. fram till maten. På matrasten blev den sjukare då igen, vi hade matte prov efter maten. Jag hade totalt tappat förmågan att tänka och intelligensnivån hade sjunkit till 0%, blev osäker på varje uppgift, men jag visste före att jag kunde det och att det var lätt. But nononono.. :/

Men tur tur imorgon är det ingen vanlig skoldag, utan en dag i Simpsiö-backen! Hoppas det blir bra väder, det visas i alla fall att det ska va +1 men mulet. Låter ändå ganska rimligt :)
Och dessutom måste jag låna min mammas 'slalom jacka', min är för liten det är ju ändå tre år sen jag använde den. Men mammas sitter som handsken! (Y)
Skulle ha varit trevligt att åka till Vuokatti också, men bussen går kl.6 på morgonen och sen sitta still i fyra timmar. Och jag vet hur det känns att sitta fem timmar i bussen, och det är inte trevligt.
Sååå Simpsiö är nog lika bra, blir ändå sjuk i fötterna/vaderna av att ha rännt i cirka tre, fyra timmar.




Jag har nyss sett på "Den tecknade Mr. Bean" och "Fåret Shaun"!
Haha Shaun är nog såå sööt och bäst! ;) ♥
Ska till farmor och farfars ikväll på dopp. Farmor fyller år idag, blir väl en tårtbit och ett saft glas. Skulle dessutom vilja ha några roliga foton på Joakim men han vill int va med på bild!!

Joakim är fyra eller fem år, hehe vet int riktigt, och är även min kusin. Han är verkligen intelligent och rolig (:


Fyyy skoti för RAS !

2009-03-11 @ 21:33:27

Alltså skoti vad jag stör mig på rökare,alkoholister och snusare.
Det blev en ganska lång konversation på msn med min 'anonyma vän'. Usch vad man stör sig på det där. Ingen idé att göra allt det där, till vilken nytta - försöker va tuffa? Impa på någon?
Det går knappast hem hos många, isåfall om vi tänker i killars kretsar, det går hem hos killar och möjligtvis tjejer som röker.
Jag tror eller vet att de som gör det vet att det är farligt och döödligt, hallå?! Vakna upp, dom är väl i sin lilla fantasivärld.
Det förstör lungor, lever.. hmm, har inte hört något annat, nåjaa tänder och andedräkt. Dessa organ vet jag i alla fall att förstörs, men säkert fler!
Ähhh jag blir galen, varför? Helt onödigt. Visst går det att ta nån Smirnoff, cider eller nått, en kväll. Men jiises int en stoor SUUPKVÄLL.


Tack för mig, alltså det finns nog inget som är bättre än att få skriva av sig!

Hemma och sjuk, day 2.

2009-03-11 @ 14:25:12
yes, det stämmer.
Usch tänker amputera bort min mage och se hur jag klarar mig. Ne men det har nog varit lite bättre idag, men då fick jag huvudvärk då till, fast det kommer några små värkar i huvet vissa gånger. Men tror nog det blir skola imorgon, har dessutom matte prov, skulle behöva ta reda på nå läxor som vi fått och läsa lite på provet också.
Åt nyss en syltmunk med glasyr på, usch det skulle jag inte ha gjort, börjar få ont i magen nu igen.. :(

Dagen har int varit så händelserik idag heller, vaknade halv 12 och åt nå lite sen blev det tv-soffan igen. Jag kollade på House som jag spelade in igår och senare på Hancock för typ femte gången :) Och nu blir det väl House igen, snart. Det är skönt att va hemma, men inte när man är sjuk. :/ Det skulle jag kunna va utan.
Och dessutom är det bara 2 dagar till friluftsdagen, jättekul att ha varit sjuk i 2½ dag nu, ödet?

Ne nu ska jag dra mig tillbaka till tv-soffan och ta fram mobilen och SMS:a runt vad vi har för läxor.


Ciao!

uppdaterat

Men lollipop!
Det ska alltid hända något speciellt när man är borta, nämner inte vad som har hänt, men det händer ofta. Blir nog till att man ska hålla sig frisk nu framöver, i alla fall i några veckor, typ 12v. innan man går ut grundskolan och ska till gymnasiet.
Istället för att ha sjuk mage har man sjuk rygg och sjuka axlar, sköt upp tiden till naprapaten som jag hade till imorgon, blev först om två veckor nu.

Och de saknar mig redan efter bara 2 dagar :o Eller så säger dom bara det.. ? - Ääh knappast ;) Dom saknar mig, klart! Jag är verkligen omtyckt. I alla fall för det mesta, ibland kan jag vara lite irriterande det vet jag själv, men det är nog alla lite ibland :)

Hemma och sjuk..

2009-03-10 @ 13:38:02

Usch, hemma idag med sjuk mage. Det började igår kväll, men idag är det värre. Har nyss tagit en burana och haft en varm vätedyna på magen, skönt. Buranan borde nog värka snart.. Sov till kl. 11, då hade jag så ont i magen så jag kunde inte sova nå mer. Efter maten kollade jag på I, robot med Will Smith. Har nog sett den förut flera gånger, men vad kan man, lite filmbrist också, som bildbrist som jag har, men på fredag blir det Simpsiö med skolan så det blir väl lite fler foton igen.

Tur att magen är lite bättre när man sitter, det funkar inte när man ligger.. Sitter i tv-fåtöljen med laptopen i famnen. Skulle inte direkt orka va det heller. Orkar nästan inget nu, uuusch för att va sjuk. Men tur att man inte har feber, förut idag när jag satt och åt så skakade jag bara, pga. att det värkte så i magen.


One or another - take a pick!

2009-03-09 @ 20:58:45


Har jobbat på flera header:s, dessa blev jag nöjdast med nu ikväll, så vad tycker ni. Jag gillar båda otroligt mycket men kan inte bstämma mig - haha, låter som att jag snackar om några killar ;D
Men strunt samma, det gör jag ändå inte. Så vad säger ni, 1 eller 2 ?




Love in the air..

2009-03-09 @ 16:01:28
otroligt fin låt, http://www.youtube.com/watch?v=6uhezzqJsKY, Sarah Dawn Finer - Moving on


Idag har man fått höra lite nytt skvaller, verkar som att det är ny person varje gång ;) Får väl se om det blir något av det då, IDTS. Den vill inte ta initiativet och int får man heller hjälpa till, det finns nog udda människor här i världen. Det är så varje gång den personen "..has a crush in somebody".
Men ibland kan det nog va svårt att berätta för nån vad man känner, har nog varit med om det många gånger, men det reder upp sig till sist. :)

BTW vad tycker ni om min nya design? - Jag blev faktiskt riktigt nöjd över detta, först hade jag mörkröd, men det blev på nått sätt för mörkt och det är ju våren på inkommande, så jag valde ljusgrå då! (Y)


ny låt som jag har laddat ner nu just, NEXT 3 - Esta Noche
http://www.youtube.com/watch?v=Kt9rLqUGWUM

även Sofia - Alla, jättekul att hon kom till finalen!
http://www.youtube.com/watch?v=dywGjwNqutE

Nu har jag kommit underfund med vad NEXT 3:s medlem heter som jag tycker é så sööt! Gonzalo Flores.. Hehe, känner mig lite som en fjortis ;)






Melodifestivalen 2009 - Andra chansen

2009-03-07 @ 21:42:08


Andra chansen och sen till Globen, väldigt nära nu. Men långt till Eurovision i Moskva. Väntan till maj kommer bli lång, men det är bara 2½ månad kvar, om man inte tänker på det så går det väl bra (:
  • Scotts-Jag tror på oss vs. Sarah Dawn Finer-Moving on
  • Lili & Susie-Show me Heaven vs. BWO- You're not Alone
  • Amy Diamond-It's my Life vs. Star Pilots-Higher
  • Rigo & the Topaz sound-I got U vs. Caroline af Ugglas-Snälla snälla
  • Sarah Dawn Finer vs. Lili & Susie
  • Star Pilots vs. Caroline af Ugglas
Internationella juryn
  • Sofia-Alla vs. Amy Diamond-It's my Life

Finalen
  • H.E.A.T - 1000 miles
  • Måns Zelmerlöw  - Hope & Glory
  • Alcazar - Stay the Night
  • Emilia - You're my World
  • Malena Ernman - La Voix
  • Agnes - Love love love
  • E.M.D - Baby, goodbye
  • Molly Sandén - Så vill stjärnorna
  • Sarah Dawn Finer - Moving on
  • Caroline af Ugglas - Snälla snälla
  • Sofia - Alla

Det har gått hela väven hittills till en bra kväll.
Sarah och Lili & Susie är lika bra men tror Sarah vill jag ha mer till Globen
Men nu återstår ännu Star Pilots som möter en del Caroline eller Rigo & the Topaz sound. Vill inte ha nån av dem. Rigo är udda :S Njaanå det var ingen skillnad om Caroline gick vidare eller inte.
Men Amy har ännu en chans att möjligen komma till Globen, "tack vare" den Internationella juryn.

Sarah Dawn Finer har verkligen en otroligt fin och bra röst och jätte bra låtar, har bara hört 'I remember love' och 'Moving on', men det år otroliga låtar! Men 'Moving on' är på toppen för mig :) Dessutom meningsfulla låtar och förståeliga.
Och yess nu gick det min väg, Sarah till Globen! :D

OCH NU BLEV DET ÄNNU BÄTTRE!! Sofia som sjöng på grekiska kom vidare med låten Alla till Globen! Vilken härlig kväll, jag kommer inte kunna sova i natt :D


Grattis till Petra Mede, tror nästan hon e den bästa programledaren i Melodifestivalen. Hon har en så bra humor x)) För er som inte såg början så ska jag citera senare vad hon skämtade om :)



Petra Mede i kvällens Melodifestivalen i början.
"Jag lovar ikväll ska det inte bli några övertramp och jag ska inte köra med nåra under bältet-skämt.
Jag lovar, jag ska hålla tungan rätt i mun - Frågan är bara i VEMS mun?
Jag hoppas det blir i någon av pojkarna i Star Pilots
Desstuom har Johan Becker lovat mig att han ska visa mig cockpit(t)en"




Promenad vs. Home alone

2009-03-07 @ 18:16:03

Har inte hänt så mycket idag.. Jag och mamma har varit ute på en promenad med Ronja, fotograferade nå lite också, men har fotat nästan allt som finns så det blir bara det där samma nu. Tråkigt :(
Jag har annars bara suttit vid datorn och kollat på tv, tråkigt också. Kollat på några Andra Avenyn smygtittar, Extra och Bloopers. Spännande :)

Mamma och pappa for just iväg till nån släkting som fyller, jag orkade inte fara med. Vill bara vara hemma och chilla i soffan och kanske sjunga lite karaoke. hihi.

Fick även veta idag att min kusin har förlovat sig för en vecka sen. (: Jag vet, håller mig uppdaterad, men jag trodde inte att det skulle hända nu just. Men det är verkligen kul att det har hänt dem!

Men nu ska jag och karaoka lite.. ^^

uppdaterat

Nu har jag karaoka klart :) Snart får jag slänga mig ner i tv-soffan och klicka på Melodifestivalen. Hoppas det blir nått bra i Andra chansen. Deltävlingarna sög ju rejält.. :/

Skönt att få va ensam hemma nån gång också, men känns ändå lite ensamt. Tror nog jag int skulle klara av att bo ensam en längre tid ^^ Klarar ju knappt att va ensam nu, det är så tyst - om man skulle ta bort tv ljudet och ljudet från när jag knappar på tangenterna och skriver det här inlägget - Varför plåga mig så mycket!? :b

Raise your Voice

2009-03-07 @ 02:17:38

När Terris bror Paul dör i en bilolycka, känner Terri att hon inte vill sjunga längre. Innan Paul dog så skickade han utan hennes medvetande in en DVD till musikskolan i Los Angeles och Terri kommer in, men hennes pappa vill inte att hon ska åka. Hon tvingas ljuga för sin pappa om vart hon är (som tror att hon är hos en släkting), samtidigt som hon finner många nya vänner och hittar kärleken på musikskolan!


Hehe har suttit här och gråtit nu i 1h 46min :D Den är otroligt bra och sorglig, men ändå jätte romantisk och härlig, och verkligen rätt så humoristisk! ♥
De flesta har nog hört talas om denna film också, ganska så gammal. Men den här filmen blev nog en av mina favoriter, skönt att få gråta ut ibland till filmer. :)


BTW Oliver James som spelar Jay Corgan är otroooligt sööt! :D ♥ Honom skulle man nog kunna va tillsammans med ;D Ehm, kollade nyss hur gammal han är och han är njaa jag vet inte, 14 år äldre ;b dvs. en -80 årsmodell. :)

OCH jag tror nog ni tycker det också, isåfall om ni inte tycker det så har vi inget gemensamt ;) Okej jag skämta nog bara där. Men visst e han söt, ni kan väl dra till med den bekännelsen?



Konvent ikväll.

2009-03-06 @ 15:25:31

Äntligen är kvällen här med högstadie konventet, för en månad sen bestämde vi det första konventet men då blev det inte av, nu är det fram flyttat en månad tills nu, denna kväll.
Jag har deltar i ganska mycket med konventet:
  • Ställde till lite
  • Ska ta inträde
  • Ansvarig för musiken
  • Städa undan
Om jag, Anton och Aurora inte skulle ha anmält oss frivilliga för att städa undan skulle det inte ha blivit av, det finns ännu en person som skulle ha städat men hon deltar inte nu.
Ska snart ta en dusch och få nått i mig innan jag riktigt ställer mig för att fara iväg, kl. 18:30 ska Jonna och jag vara vid skolan för det kommer nog folk innan klockslaget 7.
Och kollade mitt horoskop på afrodite.nu :O
KÄRLEK/RELATIONER: Förälskelser kan slå ner som en blixt. Idag kan det vara din tur att bli träffad av blixten.

BTW idag fick vi ut betygen, var riktigt nöjd, har fått höjt i geografi och bildkonst, så nu har jag inga sexor mer :) Hade sex i geografi. Nu har jag två nior, i media och bildkonst. Jättenöjd, räknade ut mitt medeltal det är 7.84 om jag räknar med det förra språkmix vitsordet, om jag har bort det för vi har bara Godkänt där nu för tillfället då skulle jag ha 7.91, JÄTTENÖJD! :D

Återkommer med mera information om kvällen som varit senare och även kommer det upp bilder (:


uppdaterat

Förväntade mig mera av kvällen, ingen dans för mig heller :/ Hade inte rätta virket med mig heller, det fanns ca. 300 pers där och jag förväntade mig något under 100 :)
Men som sagt samma musik hela tiden, har börjat tröttna på Lady Gaga's Pokerface..
Träffade på Fli och Robban senare på kvällen. Fanns nog andra som man träffade på som man inte har sett på ett tag. Och förstås skolans elever. Lekte också lite paparazzi, fotade Axu och Pontus, Johan och Emilia, Nickan och Jontti. Men Nickan och Jontti var verkligen envisa, men fick nog några dåliga foton, kameran jäklades med mig :/
Men som sagt skulle tagit initiativet till en dans, men vill inte skämma ut mig, dansar hellre på Sursik discon :) Men man får aldrig dit någon :((



Hjälpledarskolning.

2009-03-05 @ 16:29:16

Jovisst, idag e
fter skolan gick jag och Jonna direkt till församlingshemmet för ett mellanmål innan skolningen började, dvs. klockan 15:00.
Temat var - "Att vara ledare i barnverksamheten"
Vi fick knåpa med något som kallades "Snurreband", vi skulle ha tre färger, fyra trådar av varje och en kartong 'udda-grej'. :b och nått som tyngd och då använde vi ett batteri (: Till sist ska man bara börja dra trådarna över och från och till, efteråt blir det som ett armband eller bara en tråd, kan använda det till nästan vad som helst.
Faktiskt var det enkelt och 'fint'.

Jag fick även en liten broschyr om Påsklägret som närmar sig, verkar faktiskt riktigt intressant och roligt. Måste fara på ett läger annars blir man inte godkänd som hjälpledare.

Idag har jag också gett konvent skivorna till Hannes eftersom hans pappa har ljudanläggningen och så ska de föra över musiken på en annan typ av skiva eller kort. Minns int riktigt vad han sa.
Men i morgon är det konvent, kulkul. Även piano kl. 15:20-15:35, en kort stund, men en plåga de flesta gångerna, rätt så tråkigt också..
Tur att det finns något positivt med den dagen - konvent! :)

uppdaterat

Nu har jag gjort engelska och piano läxan tills imorgon. Längesen jag hade piano nu, har glömt bort hur man spelade de två styckena, hur dom skulle låta :S Har heller inte skaffat det där SD-kortet som han har bett mig om i 1½ månad ungefär.. :)
Engelska läxan var att recensera filmen WALL-E, bästa filmen på länge ;D Klantade till mig lite när jag skulle börja, jag hade skrivit frågorna snabbt ner i häftet och jag skulle rätta till dom, så suddade jag ut frågorna och skriva dem på nytt, men då minns jag ju inte vad jag hade skrivit x)) SMAAART!
Han e så söööt :D ♥
Charmig liten figur ^^ Hela klassen älskar honom typ (: I alla fall skrattar vi åt honom.

Olycka igen...

2009-03-04 @ 14:57:20
Usch, det har skett en olycka nu igen i Lippjärv.
De har nog lite otur åt det hållet, inte för så länge sedan hade en lastbil kört ner i diket och låg på sidan, mellan Lippjärv-Kovjoki. Och nu idag var det på andra sidan dvs. Lippjärv-Nykarleby. En personbil som kom från Kovjoki hållet och en lastbil som kom från Nykarleby hållet. Lastbilen hade kört ner i diket men hade fören halvt uppe på vägen och personbilen var helt till bucklad och 'rätt' så skrotig.

Fick tyvärr ingen bild, kom inte på att jag kunde ha fotat, skulle inte ha blivit så bra heller, vi var på väg hem med bussen så.

Och idag på hälsokunskap så skulle vi skriva en positiv(a) saker om alla i klassen och det här fick jag.
- Bra på att fotografera, fnittrig, glad.
- Snäll
- Bra på att skriva
- Alltid mycket positiv och snäll
- Snäll, rolig
- Snäll, omtänksam, smart
- Envis på ett positivt sätt! Skrattbomben
- Gillar frisyrer och kameror
- Snäll o. positiv, artig
- Bra vän
- Riktigt bra kompis, förstår personer
- Bryr sig om sina vänner

Stämmer riktigt bra tycker jag (: Men jag undrar verkligen vem som tycker att jag är 'bra på att skriva', det är nästan det enda jag inte gillar, usch för min handstil! :b

uppdaterat

Brände den fjärde och sista konvent skivan nu med låtar från individerna som kommer att befinna sig där. Hoppas alla låtar hinner spelas igenom så jag inte ligger risigt till. På den skiva jag brände finns nu 87 låtar och om majoriteten på låtarnas längd är 4:00 minuter så borde det bli ca. fem timmar, lika länge som konventet är.
Får 8€ ersättning för skivorna som jag köpt, eller rättare sagt mamma har köpt ;) Så det är typ gratis konvent för mig nästan. Ungefär, typ.. Okej NÄSTAN då, sluta plåga mig. Ni har kanske hört den meningen förut, citerade lite, ni får ta reda på varifrån. ^^

Kingdom of Heaven

2009-03-03 @ 19:13:29

Filmen utspelar sig i 1100-talets Jerusalem under korstågens tid. Dit kommer den unge Balian för att hålla ett löfte till sin far att beskydda stadens invånare. I Jerusalem råder en bräcklig vapenvila mellan Kung Balduin IV och den muslimske ledaren Saladin. En vapenvila som oundvikligen går mot sitt slut...


Jag sitter nu just i tv-soffan och bloggar om filmen Kingdom of Heaven, kollar dessutom på den, har sett den en eller två gånger förut, ett tag sen nu. En riktigt bra film, antagligen har nog de flesta sett den. Men enligt mig så gillar jag alla Orlando Bloom filmer :)
Kända skådespelare som man känner till så brukar man för det mesta tycka att de andra filmerna som de medverkat i är riktigt bra. Så är det i alla fall för mig, hittills.

9/10 Blooms


Konvent musik

2009-03-03 @ 16:29:14



Nu har jag suttit vid datorn och fått in tips på låtar som ska spelas på konventet, en hel del faktiskt. Men man får utnyttja den här positioner som musik ansvarig, man får ju låttips till sig själv på samma gång.
Jag har bara fastnat för Lady Gaga's låt Pokerface, emn nu när jag laddat ner fler av hennes låtar så älskar jag henne(!)
Haha, jäkligt bra låtar allihopa :)




Ibland undrar man...

2009-03-03 @ 13:13:14



Ibland så undrar man nog vad som pågår i någon annans huvud, vad de tänker och hur de ser saker o ting på andra sätt än vad man själv gör.
Har man blivit sån, eller var man så redan när man kom till verkliga livet?
antagligen har alla funderat över den här frågan, udda men intressant. Ganska avslappnande att få fundera och tänka på saker som inte verkar vettiga eller annorlunda.

Och ibland finns det killar man verkligen inte förstår sig på.. Är alla så, det vet jag att inte stämmer. Men man kan ju alltid ställa sig den frågan.. en gång. Även funderar man vad andra tjejer tänker på och varför de gör som de gör.

Bra låtar som man kan ta sig en funderare över är Let go med Janet från Made in Sweden och även Rihannas låt Cry, lugna och riktigt bra låtar.

Kick'd out of my room!

2009-03-02 @ 21:10:48



Yeah you heard me.
Jag kan inte sova i mitt rum i natt, pga. att mamma har målat alla dörrar och staketet där uppe så hela vinden luktar giftigakoldioxiderskvävemolikyläragaser, så att jag inte dör under natten så flyttade jag ner i tv-soffan, sover väl där i två nätter eftersom de blev bara grundmålade idag och imorgon målas de en gång till och möjligen sista gången (: Kulkul. Får iaf en ny vit målad dörr, äntligen.
Över lycklig, yes, ;b
Tar mig ett 'innan-jag-går-och-lägger-mig' - glas med röd Jaffa, gottgott. (YY)

Love my hair, its my soul!



Back to school - day 1

2009-03-02 @ 14:48:37
Okej, nu tror ni säkert jag kommer att skriva om dagens lektioner, men där har ni fel. (: Kanske som de flesta gör, men det stämmer inte till största delen av mitt skolgångs liv.
Eftersom det är första skoldagen efter lovet så ska jag iaf berätta vad som hände nu på morgonen...

- Jaapp, inget. Steg upp, tvätta håret, åt 2 äggsmörgåsar. IGEN, det blev över sen igår, men dom e gooda! :D Tänkte också glömma en paj som jag skulle ha med till idag, lärarna skulle ha nå möte eller nått. SÅ vii måste 'baka' dem. Lazy teachers! :s

Haha, innan jag gick hem så var jag till min granne även min faster så var hon och Joakim, hennes pojke ut och lekte på en snöhop, han kan så mycket om allt möjligt och frågar 'Varför', när man säger en sak. Han ska ha reda på allt och varför det är som det är :b Jag vet stört roligt! - not..

Men nu e jag hemma och skriver detta laaama blogg inlägget som ingen kommer att orka läsa, snart kommer House, tur att nåt händer idag.

Tack och hej leverpastej, skoti vad old school uttryck det där är. x)) //sarah

uppdaterat

Yes, har nu sett Beck - den japanska shungamålningen. Väldigt intressant, ganska spännande också, och så ni vet, inget Beck utan GUNVALD! ;D Hans humor är för härlig (Y)

Har tagit några ego foton på mig också, älskar min frisyr nu, går så lätt att styla nu. Och laman här innan uppdateringen, visst söt, men erkänn att bilden är fiin, har tyvärr inte tagit den, men nog gjort om 'ramen' i photoshop.



Jotack, e nog praktiskt taget stamkund vid Clipshop, typ varje månad är jag dit och klipper/färgar håret. Finns även Mitis, men trivs lite bättre vid Clipshop, mindre ställe och känner dom nog ganska bra nu vid det här taget. ;b

Värsta bästa vädret i en slalombacke!!

2009-03-01 @ 08:18:44
Yess, idag blir det slalombacken till Simpsiö i Lappo! Jättefint väder men skoti så kallt, kring -20 grader kallt och när man åker blir det väl -40 grader kallt ^^ men hoppas inte, måst ha mycket kläder på sig. De som följer med mig är mina föräldrar och min halvbroder, hihhii jätte kul! Ska ta med kameran så jag får fotografera, när brodern faller eller åker i någon (:


Vi far väl en 10:30 så kommer vi dit en 12:00, backarna öppnar 11:00, måst nog va där lite före innan det kommer mycket folk dit som ska ha skidor, brodern ska prova ut några. Jag har redan mina! ^^ Som jag inte använt på 3 år, pga. operationen som jag gjorde 2006-2007.



uppdaterat

Jättekul var det, men när man inte har åkt på 3 år så känns det nog (: Det var bästa vädret som man kan och vill ha när man är i backen, solen värmde och det var bara kring 8-16 minus grader! Rätt så lite folk i början men sen blev det jätte långa köer :s
Vi fick oss en liten matpaus efter att ha åkt i två timmar, äggsmörgåsar och juice. Sen börja Tomas, brodern, och jag åka igen två timmar till, men jag åkte bara 1½h, fick jätte sjuka fötter och vader(!)














Jag är lite osäker på att svänga till höger,                          Tomas var bättre just på det :)
pga. att vänstra benet är opererat.

                                    



Half pipen, vi provade på den också, men det behövs
nog snowboard eller små skider till det
.

Och idag är det dessutom 1 mars, det är jättekul att vi redan befinner oss i tredje månaden (: Om kanske 1 månad börjar jag köra min vespa! Har inte gjort det sedan i mitten av november, har inte prövat att köra på vintern men tror knappast det skulle va så kul att köra när det är halt.
        





Min fina SYM Jet SportX 50S, erkänn
att den är lite snyggare än de flesta andra?! (;
                                                    

RSS 2.0